Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Οδοντόκρεμα με Μαστίχα και Βιολογικό δυόσμο.

Επειδή η επανάληψη , είναι η μητέρα της μαθήσεως, σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) , σας παρουσιάζουμε μια φοβερά καλή και κατάλληλη για ομοιοπαθητική , οδοντόκρεμα .

Σας παρουσιάζουμε την οδοντόκρεμα με Μαστίχα και βιολογικό δυόσμο της Χιώτικης εταιρίας anemos.

 Οδοντόκρεμα Mastic & herbs με Φυσική Μαστίχα Χίου , για δροσερή αναπνοή, λευκαντική δράση και καταπολέμηση πέτρας και τερηδόνας από τα δόντια μας .

Περιέχει:  Μαστιχέλαιο, δυόσμο βιολογικής καλλιέργειας.
Χωρίς Φθόριο, parabens, SLS, τεχνικές γλυκαντικές ουσίες .

Μαστίχα: Το θαύμα της φύσης , παγκόσμια αποκλειστικότητα του νησιού της Χίου, γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν , ότι η Μαστίχα και το Μαστιχέλαιο, διαθέτει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Αυτό σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά της οδοντόκρεμας , σημαίνει γερά δόντια χωρίς τερηδόνα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Μαστιχέλαιο, αυξάνει την άμυνα των ιστών , δυναμώνει τα ούλα και αποτρέπει την ουλίτιδα. Επίσης εμποδίζει δυναμικά την δημιουργία οδοντικής πλάκας , ενώ μειώνει δραστικά την ήδη υπάρχουσα.

Μετά το βούρτσισμα των δοντιών ( βάζουμε στην οδοντόβουρτσα μας , μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας ) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Μαστιχόνερο σαν στοματικό διάλυμα για καλύτερα αποτελέσματα στα προαναφερόμενα.

Τιμή Λιανικής οδοντόκρεμας : 5,90 €.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...