Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αντηλιακή κρέμα με Μαστίχα & Αλόη SPF 50

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) , έστω και λίγο καθυστερημένα , έφτασε και παρουσιάζεται , το καινούργιο αντηλιακό της συνεργασίας των mastihashop με την εταιρία καλλυντικών frezyderm. 

Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια φόρμουλα , σχεδιασμένη να προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα ηλιοπροστασίας σε όλα εκείνα τα άτομα που χρειάζονται την μέγιστη ηλιοπροστασία , όπως είναι άτομα με λευκό και ευαίσθητο δέρμα, λεπτές , παιδικές επιδερμίδες , άτομα με έφεση στις κηλίδες (στίγματα ) σε πρόσωπο και χέρια και γενικά άτομα με προδιάθεση στο ηλιακό έγκαυμα. 

Αντηλιακή κρέμα με Μαστίχα και Αλόη 
Προσώπου & σώματος για φωτοευαίσθητες επιδερμίδες και κατά της φωτογήρανσης .

 Περιέχει : Μαστιχέλαιο εκχύλισμα από Aloe Vera , άμυλο από καλαμπόκι, φωτοσταθερά φίλτρα και βιταμίνη Ε

Δράση : Κρέμα με εξαιρετικά λεπτή , μη λιπαρή υφή για προστασία ενάντια στην βλαβερή UVA & UVB ακτινοβολία, κατά της  φωτογήρανσης και της ανοσοκαταστολής . Το εκχύλισμα από aloe vera και το άμυλο από καλαμπόκι , ενισχύουν την φυσική ενυδάτωση του οργανισμού , καταπραΰνουν το δέρμα και προσφέρουν μια ευχάριστη και βελούδινη αίσθηση , ενώ η βιταμίνη Ε ενισχύει την φυσική άμυνα των κυττάρων . 

Χρήση : Απλώστε μια ικανή ποσότητα της κρέμας το πρωί στο πρόσωπο και στο λαιμό 15 με 20 λεπτά πρίν την έκθεση σας στην ηλιακή ακτινοβολία. Ανανεώστε την εφαρμογή , μετά από το κολύμπι. 

dematologically tested
paraben free
mineral oil free
ethanolamine free



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...