Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012


Από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ,Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) και την εταιρία διανομής μας  , ανακοινώνεται η συνεργασία με τον οίκο ζυμαρικών ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ σε λιανική και χονδρική πώληση για την Θεσσαλία (Μαγνησία , Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα) και την πόλη της Στυλίδας και Λαμίας. 
Λίγα λόγια για την εταιρία 
 Ο «ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» δραστηριοποιείται από το 2007 στο χώρο των παραδοσιακών & βιολογικών τροφίμων, σε προϊόντα όπως ζυμαρικά, κουλουράκια, παξιμάδια.
Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Γλυκόβρυση Λακωνίας. Διαθέτει σύγχρονες γραμμές παραγωγής με μηχανήματα που εγγυώνται την ποιότητα.
Ένα μεγάλο κομμάτι της παραγωγής στηρίζεται στο άριστο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό γιατί πολλά προϊόντα μας είναι χειροποίητα.
Ο «ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» είναι πιστοποιημένος με Haccp και  ISO 22000. 


Α) ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΥΘΥΝΗ – ΕΓΓΥΗΣΗ
Τα προϊόντα του «ΟΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» παράγονται στις εγκαταστάσεις τους με διαδικασίες ISO από αγνές πρώτες ύλες κυρίως της Λακωνικής γης (γάλα, αυγά, πορτοκάλι, λάδι). Φέρουν σήμανση κωδικών παραγωγής ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ιχνηλασιμότητας και συνοδεύουν αυτή την εγγύηση της Παναρίτη Κ – Μανιατάκου Αδ. Ο.Ε.
Β) ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ
Τα προϊόντα του «ΟΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ» διατίθεται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και σε μεγάλο εύρος κωδικών ανά προϊόν για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης.

Γ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό για την ανάλυση και διερεύνηση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Συχνή παρουσία σε εκθέσεις, καταχωρήσεις και διαφημίσεις κυρίως στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Διαθέτουμε επίσης προσπέκτους και άλλο έντυπο προωθητικό υλικό.

Αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ , θα ακολουθήσουν καθώς και κριτικές των προϊόντων αναλυτικά .
Καλή όρεξη .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...