Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πέννες ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ με ντομάτα και σπανάκι.

Καλή μέρα με μια εύκολη συνταγή , χρησιμοποιώντας εκλεκτά ζυμαρικά από τον οίκο ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ που θα τα βρείτε στο κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557), αλλά και σε συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων.

 Υλικά : 
450 γρ πέννες ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ
500 γρ τοματίνια
2-3 κουταλιές της σούπας (κσ) παρμεζάνα τριμμένη
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ
1 1/2 ματσάκι βασιλικό
1/2 κούπα κουκουνάρι
4 κσ παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδο
λίγο αλάτι
Εκτέλεση :
Αλέθουμε τον βασιλικό, το κουκουνάρι, την παρμεζάνα, το σκόρδο μαζί με 2κσ ελαιόλαδο. Αραδιάζουμε τα τοματίνια σε ένα ταψί , τα αλατίζουμε, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 200οC για 15 λεπτά .
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά όπως μας λένε οι οδηγίες βρασίματος. Κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό τους .

Τις βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα, όπως είναι ζεστές και προσθέτουμε το κρατημένο νερό και τις ανακατεύουμε με τα ψητά τοματίνια μαζί με την παρμεζάνα. Μπορούμε να προσθέσουμε και ψιλοκομμένες  ελίτσες.
Καλή όρεξη !!!!

1 σχόλιο:

Χάρης είπε...

Φίλε Τάσο το νέο προϊόν που έφερες στο μαγαζί σου "Οι Παπαρδέλες" είναι άπαιχτο! Έκανα στο φούρνο μέσα σε γάστρα κόκκορα με το συγκεκριμένο ζυμαρικό και είχε μεγάλη επιτυχία το φαγητό αυτό. Όλη η οικογένεια ευχαριστήθηκε τη νοστιμιά αυτή και η υπόσχεση που δόθηκε ήταν να ξαναεπαναλάβουμε το συγκεκριμένο τσιμπούσι με τα ίδια υλικά, σύντομα!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...