Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

Σήμερα το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ:2421022557) σας προτείνει  ένα καλοκαιρινό, πολύ εύκολο στην παρασκευή του και αρκετά ελαφρύ γλύκισμα .
Ποιός δεν θα ήθελε μια κρέμ καραμελέ με Χιώτικη μαστίχα ;

Υλικά για την κρέμα:
1lt γάλα
9 αυγά
300 γρ ζάχαρη
15 γρ τριμένη μαστίχα ή 4 σταγόνες μαστιχέλαιο
Υλικά για την καραμέλα:
250 γρ ζάχαρη
50 γρ γλυκόζη
100 γρ νερό

ΕκτέλεσηΣε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά για την καραμέλα, και αφού ανακατέψουμε συνεχόμενα για λίγη ώρα, αφήνουμε λιγάκι να ζεσταθούν μέχρι να πετύχουμε τη γνωστή σκουρόχρωμη καραμέλα ζαχαροπλαστικής. Τότε, αρχίζουμε να την χύνουμε σε μικρές ποσότητες μέσα σε μεταλλικά φορμάκια που έχουμε ετοιμάσει για το γλύκισμά μας.
Αφήνουμε τα φορμάκια στην άκρη και αρχίζουμε να φτιάξουμε την κρέμα μας ως εξής:
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε ένα- ένα τα υλικά (το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη μαστίχα) και τα ανακατεύουμε με τη βοήθεια του μίξερ σε μεσαία ταχύτητα. Μόλις το μείγμα γίνει ομοιογενές τοποθετούμε το κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ζεσταθεί, ανακατεύοντας συνέχεια.
Όταν είναι αρκετά ζεστό και παχύρευστο το μείγμα, το αδειάζουμε διαδοχικά στα φορμάκια με την καραμέλα και κατόπιν τα τοποθετούμε στο φούρνο για να ψηθούν στους 220 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.
Πριν το σερβίρισμα, βάζουμε τα φορμάκια στο ψυγείο για δύο περίπου ώρες, έτσι ώστε να ξεκολλάνε ακόμη πιο εύκολα (σε χλιαρό μπεν μαρί). 

Καλή όρεξη

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ)

Το κατάστημα mastihashop στο Βόλο (Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) προχωρά στην παρουσίαση μιας πολύ καλής, φοβερά ενυδατικής και λευκαντικής κρέμας χεριών, η οποία πήρε τα πολύ καλά σχόλια από πελάτες του.
Κρέμα χεριών χωρίς parabens  με μαστίχα και βιολογικά έλαια.
Ενυδατική, μαλακτική κρέμα για περιποίηση και φροντίδα των χεριών. Κρέμα χεριών με μαστίχα και ενεργά βιολογικά συστατικά για δραστική αλλά απαλή, αγνή φροντίδα στα χέρια. 
Κρέμα για τα χέρια με γνήσιο μαστιχέλαιο, πανθενόλη και βιολογικής καλλιέργειας: λάδι αβοκάντο, σησαμέλαιο, αλόη, χαμομήλι, καλέντουλα. Απορροφάται πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να λιπαίνει. Αυτή η κρέμα χεριών ενυδατώνει, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα, για απαλά χέρια και υγιές δέρμα. Ιδανική για καθημερινή χρήση. Κρέμα για τα χέρια που προσφέρει εντατική φροντίδα σε άγρια, σκασμενα, ταλαιπωρημένα χέρια. Θρέφει και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.
Με ευχάριστο διακριτικό άρωμα. Κρέμα μαστίχας για όλους τους τύπους δέρματος. Προστατεύει τα χέρια από ξηρότητα και σκασίματα. 
Διεθνής πιστοποίηση: Κλινικές δοκιμές και δερματολογικός έλεγχος με διεθνή ισχύ απέδειξαν ότι η κρέμα χεριών Mastic Care έχει:
0% Αλλεργικές αντιδράσεις
0% Ερεθιστικότητα στο δέρμα

Σωληνάριο 100ml.

Μαστιχέλαιο: Φροντίζει εντυπωσιακά το δέρμα. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι διαθέτει αξιόλογη αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση. Βοηθά τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό που αποβάλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δημιουργεί νέα και υγιή.  Διατηρεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα με ιδιαιτέρως ευεργετικά αποτελέσματα. 

Η πανθενόλη (Panthenol) είναι η προβιταμίνη Β5. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα εισχωρεί σε αυτό και μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5. Είναι υγροσκοπική ουσία με ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης έχει ήπιες επουλωτικές ιδιότητες διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
Λάδι Αβοκάντο -Avocado oil (Perse Gratissima) Το έλαιο του Αβοκάντο αποτελείται από τριγλυκερίδια των λιπαρών οξέων ελαϊκού, λινελαϊκού, παλμιτικού και παλμιτοελαϊκού. Περιέχει βιταμίνες Α, Ε, και D,  φωσφολιπίδια, φυτοστερόλες, που του προσδίδουν μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Βοηθάει στην απορρόφηση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
Σησαμέλαιο. (Sesamum Indicum) Πλόυσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε καθώς και σε πρωτείνες και μέταλλα. Έχει ευεργετικές αντιοξειδοτικές ιδιότητες, και απορροφάει τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είναι εξαιρετικό μαλακτικό δέρματος και εμποδίζει την ξηρότητα.
Αλόη - Aloe vera (barbadensis) Στην αρχαιότητα ο διάσημος Έλληνας βοτανολόγος Διόσκουρος, περιέγραψε με λεπτομέρεια πως το φυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση του δέρματος καθώς και για πληγές, εγκαύματα, καψίματα από τον ήλιο, πόνους, στομαχικές ανωμαλίες κλπ.
Σήμερα, σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιείται η Αλόη σε καψίματα από φωτιά, πληγές, δαγκώματα εντόμων, καψίματα από τον ήλιο οπού η Αλόη καθησυχάζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση τους διότι έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι ενυδατική και μαλακτική, μειώνει το ερύθημα και τα άλλα χαρακτηριστικά του εγκαύματος.

Χαμομήλι (Chamomile Matricaria) Το υδρογλυκολικό εκχύλισμα των ανθών του χαμομηλιού περιέχει πολυφαινολικές ουσίες και αιθέριο έλαιο χαμομηλιού με αντιφλογιστικές, επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
Καλέντουλα (Calendula Officinalis) Το υδρογλυκολικό εκχύλισμα των ανθών του φυτού Calendula Officinalis είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, καροτινοειδή, σαπωνίνες και τερπένια προσδίδοντας του αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητες.
 Η παραπάνω κρέμα χεριών της εταιρίας ΑΝΕΜΟΣ πωλείτε σε λιανική και χονδρική τιμή για τυχόν ενδιαφερόμενα φαρμακεία ή καταστήματα βιολογικών προϊόντων και συνοδεύεται με καλαίσθητο stand χωρητικότητας 11 σωληναρίων και 1 tester (χωρηγήται δωρεάν).

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ (ΟΞΟΠΟΙΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ)

Η οξοποιία Ζαφειρόπουλος, παράγει, εμφιαλώνει και προσφέρει εκλεκτό ξίδι, εδώ και μισό αιώνα.
Τα τελευταία 30 χρόνια λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Πικέρμι της Αττικής, ανάμεσα στους παραδοσιακούς αμπελώνες της περιοχής.
Βασισμένα στην αποκλειστική χρήση ελληνικών πρώτων υλών, τα προϊόντα της σειράς ΠΑΝ παράγονται με μεράκι, συνεχίζοντας την προσπάθεια για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και ιδιαίτερων γεύσεων.
Ξίδι από κόκκινο κρασί, ξίδι από λευκό κρασί, βαλσάμικο, βαλσάμικο με μέλι, μηλόξιδο και χυμός λεμονιού σε γυάλινες συσκευασίες, είναι εδώ να τα απολαύσουμε.

Το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) τα έφερε κοντά σας και τα παρουσιάζει.

ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΜΕ ΜΕΛΙ (250 ml γυάλινη φιάλη)
Η προσθήκη Ελληνικού μελιού στο βαλσάμικο ξίδι ΠΑΝ δημιουργεί ένα προϊόν με γεμάτη γεύση και πλούσια αρώματα. Ιδιαίτερα γλυκό με την διακριτική παρουσία του ξιδιού, είναι ιδανικό άρτημα για σαλάτες, σάλτσες, κρέατα και πουλερικά.
ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ (250 ml γυάλινη φιάλη)
Έχει ισορροπημένη γλυκόξινη γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα πιάτα της μεσογειακής διατροφής. Ιδανικό για μαρινάρισμα.
ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ (250ml γυάλινη φιάλη)
Παράγεται αποκλειστικά από τη φυσική ζύμωση κόκκινου κρασιού.
ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ (250 ml γυάλινη φιάλη)
Παράγεται αποκλειστικά από τη φυσική ζύμωση λευκού κρασιού.
ΜΗΛΟΞΙΔΟ (250ml γυάλινη φιάλη)
Παράγεται από το χυμό διαλεκτών μήλων.
ΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ( 250 ml γυάλινη φιάλη)
100% φυσικός χυμός λεμονιού, που συμπληρώνει σαλάτες και γεύματα. Ιδανικό και για cocktail.

Τα προϊόντα ΠΑΝ θα τα βρείτε και στο συνεργαζόμενο ιδιαίτερο κατάστημα της φίλης μου Δήμητρας Ξηροφώτου στην Κ. Καρτάλη 162 Α. 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Επιβράβευση χρηστών του mastihastories.blogspot.com

Το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557), θέλοντας να επιβραβεύσει τους φίλους του blog και συγχρόνως να βοηθήσει στην διάδοσή του, προσφέρει έκπτωση 5% (εκτός των προσφορών και της φυσικής μαστίχας) σε όσους στείλουν ένα e-mail σε αυτό : mastihastories@gmail.com , στο οποίο να αναφέρουν
α) Ονοματεπώνυμο
β) Το δικό τους e-mail και
γ) Την διεύθυνση κατοικίας τους.

Στην συνέχεια θα σας αποσταλεί μια κάρτα εκπτωτική, που αν θέλετε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στις αγορές σας από το συγκεκριμένο κατάστημα είτε με την παρουσία σας, είτε με τηλεφωνική παραγγελία, είτε τέλος μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. (e-mail)
ΠΡΟΣΟΧΗ τo blog δεν είναι e-shop.

Οι παραδόσεις εντός της Θεσσαλίας γίνονται από εμάς χωρίς μεταφορικά ή ταχυδρομικά έξοδα, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ταχυδρομικών εξόδων ή courier.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ελληνική φύση και εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα ΕΡΓΟΝ

Από το κατάστημα mastihashop του Βόλου( Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557), σήμερα θα μάθουμε πως για να διατηρήσουμε την υγεία μας ή ακόμη και να την βελτιώσουμε, θα πρέπει στην καθημερινότητά μας να εφαρμόσουμε από σήμερα την πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής .


Η εφαρμογή και η υιοθέτηση της, ειδικά στα παιδιά, αποτελεί πλέον μονόδρομο για την διατήρηση της ενεργητικότητας, της διαύγειας του πνεύματος και της υγείας τους.

Στην καθημερινή μας διατροφή, θα πρέπει να υπάρχουν όλα εκείνα τα τρόφιμα που περιγράφονται στην βάση της πυραμίδας της μεσογειακής μας διατροφής και στην πιο καλή και εγγυημένη προσέγγισή τους θα τα βρείτε στο κατάστημά μας και από την υπέροχη σειρά Ελληνικών προϊόντων ΕΡΓΟΝ.

Ρύζι, όσπρια, πλιγούρι, τραχανάς , τόνος Αλοννήσου, λιαστή ντομάτα κ.λ.π ανήκουν στην σειρά της Ελληνικής εταιρίας ΕΡΓΟΝ σε παραδοσιακή και βιολογική ενότητα και εγγυημένα χωρίς ίχνος χημικών συντηρητικών, αποτελούν λύση απαραίτητη.

Στην προσπάθειά μας να φέρουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερα σημεία, συνεργαζόμαστε πλέον με το ολοκαίνουργιο και καλαίσθητο από κάθε άποψη κατάστημα της φίλης μας Δήμητρας Ξηροφώτου ( Κ. Καρτάλη 162Α στο Βόλο)που από βάθος καρδιάς της ευχόμαστε τα καλύτερα και καλές δουλειές.

Ας αποφασίσουμε λοιπόν όλοι μας να τα βάλουμε στο τραπέζι μας και θα διαπιστώσουμε πως θα κερδίσουμε πολλά για την δική μας υγεία και των παιδιών μας.
Καλή όρεξη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...