Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ελληνική φύση και εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα ΕΡΓΟΝ

Από το κατάστημα mastihashop του Βόλου( Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557), σήμερα θα μάθουμε πως για να διατηρήσουμε την υγεία μας ή ακόμη και να την βελτιώσουμε, θα πρέπει στην καθημερινότητά μας να εφαρμόσουμε από σήμερα την πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής .


Η εφαρμογή και η υιοθέτηση της, ειδικά στα παιδιά, αποτελεί πλέον μονόδρομο για την διατήρηση της ενεργητικότητας, της διαύγειας του πνεύματος και της υγείας τους.

Στην καθημερινή μας διατροφή, θα πρέπει να υπάρχουν όλα εκείνα τα τρόφιμα που περιγράφονται στην βάση της πυραμίδας της μεσογειακής μας διατροφής και στην πιο καλή και εγγυημένη προσέγγισή τους θα τα βρείτε στο κατάστημά μας και από την υπέροχη σειρά Ελληνικών προϊόντων ΕΡΓΟΝ.

Ρύζι, όσπρια, πλιγούρι, τραχανάς , τόνος Αλοννήσου, λιαστή ντομάτα κ.λ.π ανήκουν στην σειρά της Ελληνικής εταιρίας ΕΡΓΟΝ σε παραδοσιακή και βιολογική ενότητα και εγγυημένα χωρίς ίχνος χημικών συντηρητικών, αποτελούν λύση απαραίτητη.

Στην προσπάθειά μας να φέρουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερα σημεία, συνεργαζόμαστε πλέον με το ολοκαίνουργιο και καλαίσθητο από κάθε άποψη κατάστημα της φίλης μας Δήμητρας Ξηροφώτου ( Κ. Καρτάλη 162Α στο Βόλο)που από βάθος καρδιάς της ευχόμαστε τα καλύτερα και καλές δουλειές.

Ας αποφασίσουμε λοιπόν όλοι μας να τα βάλουμε στο τραπέζι μας και θα διαπιστώσουμε πως θα κερδίσουμε πολλά για την δική μας υγεία και των παιδιών μας.
Καλή όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...