Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ)

Το κατάστημα mastihashop στο Βόλο (Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) προχωρά στην παρουσίαση μιας πολύ καλής, φοβερά ενυδατικής και λευκαντικής κρέμας χεριών, η οποία πήρε τα πολύ καλά σχόλια από πελάτες του.
Κρέμα χεριών χωρίς parabens  με μαστίχα και βιολογικά έλαια.
Ενυδατική, μαλακτική κρέμα για περιποίηση και φροντίδα των χεριών. Κρέμα χεριών με μαστίχα και ενεργά βιολογικά συστατικά για δραστική αλλά απαλή, αγνή φροντίδα στα χέρια. 
Κρέμα για τα χέρια με γνήσιο μαστιχέλαιο, πανθενόλη και βιολογικής καλλιέργειας: λάδι αβοκάντο, σησαμέλαιο, αλόη, χαμομήλι, καλέντουλα. Απορροφάται πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να λιπαίνει. Αυτή η κρέμα χεριών ενυδατώνει, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα, για απαλά χέρια και υγιές δέρμα. Ιδανική για καθημερινή χρήση. Κρέμα για τα χέρια που προσφέρει εντατική φροντίδα σε άγρια, σκασμενα, ταλαιπωρημένα χέρια. Θρέφει και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.
Με ευχάριστο διακριτικό άρωμα. Κρέμα μαστίχας για όλους τους τύπους δέρματος. Προστατεύει τα χέρια από ξηρότητα και σκασίματα. 
Διεθνής πιστοποίηση: Κλινικές δοκιμές και δερματολογικός έλεγχος με διεθνή ισχύ απέδειξαν ότι η κρέμα χεριών Mastic Care έχει:
0% Αλλεργικές αντιδράσεις
0% Ερεθιστικότητα στο δέρμα

Σωληνάριο 100ml.

Μαστιχέλαιο: Φροντίζει εντυπωσιακά το δέρμα. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι διαθέτει αξιόλογη αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση. Βοηθά τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό που αποβάλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δημιουργεί νέα και υγιή.  Διατηρεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα με ιδιαιτέρως ευεργετικά αποτελέσματα. 

Η πανθενόλη (Panthenol) είναι η προβιταμίνη Β5. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα εισχωρεί σε αυτό και μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5. Είναι υγροσκοπική ουσία με ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης έχει ήπιες επουλωτικές ιδιότητες διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Συμβάλλει στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
Λάδι Αβοκάντο -Avocado oil (Perse Gratissima) Το έλαιο του Αβοκάντο αποτελείται από τριγλυκερίδια των λιπαρών οξέων ελαϊκού, λινελαϊκού, παλμιτικού και παλμιτοελαϊκού. Περιέχει βιταμίνες Α, Ε, και D,  φωσφολιπίδια, φυτοστερόλες, που του προσδίδουν μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Βοηθάει στην απορρόφηση δραστικών ουσιών στο δέρμα.
Σησαμέλαιο. (Sesamum Indicum) Πλόυσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε καθώς και σε πρωτείνες και μέταλλα. Έχει ευεργετικές αντιοξειδοτικές ιδιότητες, και απορροφάει τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Είναι εξαιρετικό μαλακτικό δέρματος και εμποδίζει την ξηρότητα.
Αλόη - Aloe vera (barbadensis) Στην αρχαιότητα ο διάσημος Έλληνας βοτανολόγος Διόσκουρος, περιέγραψε με λεπτομέρεια πως το φυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την περιποίηση του δέρματος καθώς και για πληγές, εγκαύματα, καψίματα από τον ήλιο, πόνους, στομαχικές ανωμαλίες κλπ.
Σήμερα, σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιείται η Αλόη σε καψίματα από φωτιά, πληγές, δαγκώματα εντόμων, καψίματα από τον ήλιο οπού η Αλόη καθησυχάζει από τον πόνο και βοηθά στην επούλωση τους διότι έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι ενυδατική και μαλακτική, μειώνει το ερύθημα και τα άλλα χαρακτηριστικά του εγκαύματος.

Χαμομήλι (Chamomile Matricaria) Το υδρογλυκολικό εκχύλισμα των ανθών του χαμομηλιού περιέχει πολυφαινολικές ουσίες και αιθέριο έλαιο χαμομηλιού με αντιφλογιστικές, επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.
Καλέντουλα (Calendula Officinalis) Το υδρογλυκολικό εκχύλισμα των ανθών του φυτού Calendula Officinalis είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή, καροτινοειδή, σαπωνίνες και τερπένια προσδίδοντας του αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητες.
 Η παραπάνω κρέμα χεριών της εταιρίας ΑΝΕΜΟΣ πωλείτε σε λιανική και χονδρική τιμή για τυχόν ενδιαφερόμενα φαρμακεία ή καταστήματα βιολογικών προϊόντων και συνοδεύεται με καλαίσθητο stand χωρητικότητας 11 σωληναρίων και 1 tester (χωρηγήται δωρεάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...