Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Σαπούνια από την Χίο και τον ANEMOS


Από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) παρουσιάζονται δύο (2) ολόφρεσκα σαπούνια της εταιρίας ANEMOS
Φυτικό σαπούνι με Μαστίχα και Φασκόμηλο και με Μαστίχα και θαλασσινά φύκια.

Είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα, μη ερεθιστικά, με διεθνή πιστοποίηση international certification ISPE 33/05/07,32/05/07.

Παρασκευάζονται στη Χίο.

Λίγα λόγια για το σαπούνι Mastic & Herbs με Μαστίχα και Φασκόμηλο :
Αγνό σαπούνι με 100% φυτικά συστατικά, μαστιχέλαιο και φασκόμηλο, γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Προσφέρουν πραγματική καθαριότητα σε βάθος, πλούσιο φυσικό αφρό, αποτελεσματική υγιεινή προσώπου και σώματος και συγχρόνως απαλή φροντίδα. Μαστιχέλαιο : Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι διαθέτει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, ενεργοποιεί τον μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων και συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα. Φασκόμηλο : Θεωρείται αντιιδρωτικό, αντισηπτικό και τονωτικό βότανο. Έχει απολυμαντικές και αιμοστατικές ιδιότητες. Επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων. Διατηρεί το δέρμα σε υγεία και ανακουφίζει από ερεθισμούς.

Λίγα λόγια για το σαπούνι Mastic & Herbs με Μαστίχα και θαλασσινά φύκια :
Αγνό σαπούνι με 100% φυτικά συστατικά, μαστιχέλαιο και θαλασσινά φύκια, γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Προσφέρουν πραγματική καθαριότητα σε βάθος, πλούσιο φυσικό αφρό, αποτελεσματική υγιεινή προσώπου και σώματος και συγχρόνως απαλή φροντίδα. Μαστιχέλαιο : Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι διαθέτει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, ενεργοποιεί τον μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων και συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα. Φύκια : Περιέχουν πάνω από 50 βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και πολύτιμα αμινοξέα. Λειτουργούν σαν δυναμικός μεταβολικός διεγέρτης, βοηθώντας στην αύξηση του μεταβολισμού του σώματος. Έτσι ενεργοποιούν τις καύσεις και καταναλώνονται περισσότερες θερμίδες με ορατά αποτελέσματα ειδικά σε τοπικό πάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...