Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΟΥΖΟ ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ ΣΤΟΥΠΑΚΗ

Κατοχυρωμένο όνομα , κατοχυρωμένη γεύση

Στο κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) θα βρείτε και θα γευτείτε το καινούργιο απόσταγμα της Χιώτικης ποτοποιίας Στουπάκη. Ούζο Καζανιστό.

Το απόσταγμα γλυκάνισου, νερού, οινοπνεύματος και αρωματικών βοτάνων, έχει σαν αποτέλεσμα έναν γευστικό παράδεισο που μένει αξέχαστος στον καθέναν. Το νέο Καζανιστό Στουπάκη προέρχεται από ειδικά χάλκινα καζάνια που η απόσταξη γίνεται με τον πλέον κατάλληλο τρόπο συνεχίζοντας τη γευστική παράδοση της Χίου και προσφέροντας μοναδικότητα σε κάθε σταγόνα.

Ελαφρύ (40%vol), γευστικό, παραδοσιακό, μοναδικός σύντροφος στην απόλαυση του καλοκαιρινού απογεύματος, συντροφεύει τέλεια την παρέα.
Δεν μένει παρά να το δοκιμάσετε….. και καλή όρεξη.

Η ποτοποιία Στουπάκη με έτος ιδρύσεως το 1900μ.χ το εγγυάται. Θα το βρείτε σε συσκευασίες των 200 και 700 ml.

Κρητική προϊόντος

  Είναι πολύ ωραία φάση να εκσυγχρονίζονται ιστορικές ποτοποιίες και να μπαίνουν δυναμικά στο σήμερα. Ακριβώς όπως η χιώτικη εταιρεία Στουπάκη. Έχει ωραία ένταση αυτό το ποτό, όπου «καζανιστό» σημαίνει ότι φτιάχνεται με 100% απόσταγμα. Μυρίζοντας αλλά και πίνοντάς το, λοιπόν, το νιώθεις πιπεράτο, τραγανό, αμυγδαλάτο, με μια «όμορφη», γλυκόπιοτη γλυκανισάτη αψάδα. Και μου αρέσει πολύ που είναι τόσο dry το φινάλε του. το φαντάζομαι να στέκεται υπερήφανο δίπλα σε μεζέδες που του αντιμιλάνε. Έχουν ιστορία οι Στουπάκηδες. Ο ιδρυτής της εταιρείας, ο Γιάννης, πήρε την πρώτη άδεια απόσταξης από τους Τούρκους το 1900 και τώρα έχει τα «χάλκινα καζάνια» του σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Μου αρέσει αυτό το ούζο, έχει προσωπικότητα…


Δημήτρης Αντωνόπουλος  Editor’s choice


2 σχόλια:

Κώστας είπε...

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις σου για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο

mastihastories είπε...

Καλημέρα Κώστα, το blog δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά η αδικία είναι καταφανέστατη και στο τέλος θα δικαιώθουμε !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...