Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΜΑΣΤΙΧΟΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ)

Εδώ και έξι περίπου μήνες, στο κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ. Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) θα βρείτε την καινούργια καραμέλα με μαστίχα και γέμιση κρέμας μαστίχας, την επονομαζόμενη «Μαστιχοκαραμέλα γεμιστή».

Η γευσιγνωσία του προϊόντος στο κατάστημα μας, αλλά και στα συνεργαζόμενα καταστήματα, ανέδειξε την γεμιστή μαστιχοκαραμέλα, σε best είδος στην κατηγορία «καραμέλα – ζαχαρώδη».
Οι κριτική από σχεδόν όλους τους πελάτες μας, ήταν εξαιρετική, χάρη στην άριστη ποιότητα και πρωτοτυπία του συγκεκριμένου είδους.
Η μαστιχοκαραμέλα γεμιστή αποτελεί πλέον ένα είδος που με τις πωλήσεις του μας γεμίζει αισιοδοξία για να προσφέρουμε καινούργια πρωτότυπα και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας.

Η γεμιστή μαστιχοκαραμέλα με την διακριτική ονομασία «ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ» παρασκευάζεται στην Χίο από την εταιρία ANEMOS και θα την βρείτε σε συσκευασίες των 200 gr σακουλάκι, 75gr σε χάρτινο κουτάκι ιδανικό για την γυναικεία ή σχολική τσάντα, αλλά και χύμα για εμπορική ή επαγγελματική χρήση.
Δεν μένει παρά να έρθετε να την δοκιμάσετε και να διαπιστώσετε την ποιότητα και την αξεπέραστη γεύση της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...