Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πολτός σκόρδου του Σεφ Βαγγέλη Δρίσκα


Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Ανθ.Γαζή 171 Γ τηλ. 2421022557) παρουσιάζεται η δημιουργία του Βαγγέλη Δρίσκα , που κάνει την νοστιμιά , γευστική εμπειρία .
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο Βαγγέλης Δρίσκας, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ και συγγραφέας μαγειρικής, δημιούργησε μετά από πολύχρονη έρευνα μία μοναδική συνταγή, ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά: τον πολτό σκόρδου! Ουσιαστικά πρόκειται για πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδου με ελαιόλαδο. Ο πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο του Βαγγέλη Δρίσκα είναι εύπεπτος, αρωματικός, με βαθιά νοστιμιά, έτοιμος για χρήση, χωρίς τη δυσάρεστη έντονη μυρωδιά του σκόρδου. Χρησιμοποιήστε τον όπως ακριβώς και το ωμό σκόρδο, υπολογίζοντας ότι ένα κουταλάκι του γλυκού πολτός σκόρδου αντιστοιχεί σε μία σκελίδα ωμού σκόρδου. Είναι ιδανικός σε συνταγές που απαιτείται μεγάλη ποσότητα σκόρδου(όπως τζατζίκι, σκορδαλιά, σκορδόψωμο), καθώς σας απαλάσσει από το χρονοβόρο καθάρισμα του σκόρδου. Απολαύστε τον πολτό σκόρδου σε σάλτσες για ζυμαρικά, σε dressing για σαλάτες, σε ντιπ με βάση το γιαούρτι, σε μαρινάδες για κρέας, ψάρι ή λαχανικά. Δώστε γεύση στον πουρέ πατάτας, στις ψητές πατάτες, στα ψητά λαχανικά, στα λαδερά μαγειρέματα. Μπορείτε να τον προσθέσετε για έξτρα γεύση σε μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, ρολό κιμά. Μην παραλείψετε να τον χρησιμοποιήσετε στο σοτάρισμα (σκέτο ή με κρεμμύδι) στην αρχή κάθε μαγειρέματος.

Συστατικα:

Σκόρδο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, ξίδι, ζάχαρη, αλάτι.

Πώληση χονδρική και λιανική από το κατάστημά μας και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστη επιπλέον χρέωση !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...