Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Face mist με Μαστιχόνερο

      Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ηλιοθεραπεία , καθώς και η καθημερινή έκθεση στον ήλιο είναι μια δοκιμασία για την επιδερμίδα και κυρίως για το πρόσωπο. Αφυδάτωση και ηλιακό έγκαυμα , είναι η συνηθέστερη και επιβλαβέστερη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας . 
      Απαραίτητη λοιπόν η χρησιμοποίηση ενός πολύς καλής ποιότητας αντηλιακού και η χρησιμοποίηση του νέου πολύ χρήσιμου (Face mist με Μαστιχόνερο) για την ενυδάτωση και εύχρηστου προϊόντος ( σε μορφή spray)  που από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) σήμερα παρουσιάζεται .
Περιέχει : Μαστιχόνερο , υδατικό διάλυμα σε μορφή ατμού που πρεσάρετε μέσα στην Μαστίχα , στην διαδικασία εκχύλισης του Μαστιχελαίου*.  

* αιθέριο έλαιο το οποίο αποστάζεται από την μαστίχα, την πολύτιμη για τις αντιμικροβιακές  και επουλωτικές ιδιότητες της ρητίνη του Χιώτικου μαστιχόδεντρου . ( Pistacia lentiscus var chia).

Δράση : Το μαστιχόνερο  προσφέρει  στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται για να παραμείνει βελούδινη και ελαστική, ενώ τα συστατικά του προσφέρουν αντιμικροβιακή και λευκαντική δράση.

Χρήση : Ψεκάστε στο πρόσωπο και στο λαιμό σε περιόδους έκθεσης στον ήλιο .

   
DERMATOLOGICALLY TESTED 
PARABEN FREE
SILICONE FREE
MINERAL OIL FREE
PROPYLENE GLYGOL FREE
ETHANOLAMINE  FREE

(Η τιμή του προϊόντος είναι μια ευχάριστη έκπληξη και είναι αρκετά  μειωμένη από την προηγούμενη της έκδοση) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...