Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κηραλοιφή

Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) σας ανακοινώνουμε την προσωπική μας δημιουργία , κηραλοιφή με μαστίχα, μαστιχέλαιο και κηραλοιφή με μαστίχα, μαστιχέλαιο και εκχύλισμα χαμομηλιού.


Η κηραλοιφή παρασκευάζεται με τα πλέον αγνά υλικά , όπως Χιώτικο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της πεθεράς μου, φυσικό κερί από τον αγροτικό συνεταιρισμό μελισσοκόμων Μαγνησίας, μαστίχα από την δική μας παραγωγή ( της γυναίκας μου) , μαστιχέλαιο από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, χαμομήλι μαζεμένο από το Πήλιο από την μητέρα μου.

Η κηραλοιφή δόθηκε για δοκιμή σε διάφορους ανθρώπους και για διάφορα δερματικά προβλήματα και σήμερα θα σας ανακοινώσω με όλη μου την ειλικρίνεια τα αποτελέσματα .

Σκασμένα χείλη από το κρύο και τον βοριά : Δόθηκε σε άντρα ενήλικα και  τα αποτελέσματα ήταν ότι από την δεύτερη ημέρα τα χείλη του δεν ξανά παρουσίασαν σκασίματα. Η χρήση μπορεί να είναι συνεχής .

Σκασμένα χέρια από την υπερβολική χρήση χλωρίνης : Δόθηκε σε γυναίκα ενήλικη και τα αποτελέσματα φάνηκαν από την δεύτερη ημέρα , δημιουργήθηκε πέτσα και στην συνέχεια αποκατάσταση της επιδερμίδας . Η απορρόφηση της κηραλοιφής διήρκεσε περίπου 10 λεπτά .

Μαύρες κηλίδες στα χέρια μεγάλης σε ηλικία γυναίκας :  Μετά την συχνή χρήση για πάνω από 15 ημέρες , έχει αρχίσει ο αποχρωματισμός τους σε τόνους του σχεδόν ξανθού , η συγκεκριμένη κυρία έχει ενθουσιαστεί !!!!!!

Έκζεμα : Προσωπική μου μαρτυρία .  Πίσω από το γόνατο του δεξιού μου ποδιού, είχα σχεδόν σε καθημερινή βάση τρομερή φαγούρα και μικρό έκζεμα το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις , όταν το έξυνα μάτωνε . Μετά από τρεις ημέρες χρήσης , δύο φορές την ημέρα , απλά εξαφανίστηκε .

Έγκαυμα : Η μικρή μου κόρη , ετών 14, θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να σιδερώσει , κάηκε στο αριστερό δείκτη της . Της έκανε αμέσως φουσκάλα. Της έβαλα κηραλοιφή με χαμομήλι  αμέσως. Την δεύτερη ημέρα η φουσκάλα έσκασε , χύθηκε το υγρό και συνέχισα να της βάζω κηραλοιφή δύο - τρεις φορές την ημέρα . Αποτέλεσμα την τρίτη ημέρα το έγκαυμα απλώς άφησε μια πιο σκούρη απόχρωση στο χέρι της στο σημείο του καψίματος.

Ηλιοκαψίδα στο πρόσωπο: Δόθηκε σε κυρία η οποία από το προηγούμενο καλοκαίρι είχε αποκτήσει μια καφέ κηλίδα στο κούτελό της , μάλλον από υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Μετά από πέντε ημέρες χρήσης , μόνο το βράδυ , η κηλίδα άρχισε τον αποχρωματισμό της και η ενυδάτωση της επιδερμίδας της , την οδήγησε να χρησιμοποιεί την κηραλοιφή σε όλο το πρόσωπο της , αλλά μόνο νύχτα , γιατί λόγω της περιεκτικότητας της σε ελαιόλαδο γυαλίζει αρκετά και δεν είναι για πρωινές ώρες . 

Αυτά προς το παρόν , σίγουρα θα επανέλθουμε να σας ανακοινώσουμε αποτελέσματα και από άλλες δοκιμές . 

Το σίγουρο είναι πως εκμεταλλευόμενοι τις ιδιότητες του ελαιολάδου, της μαστίχας και του χαμομηλιού , καλό κάνουμε στο δέρμα μας και δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ανεπιθύμητες καταστάσεις .

Τις κηραλοιφές μας θα τις βρήτε  στο κατάστημα μας στον Βόλο ή μπορείτε να τις παραγγείλετε σε όλη την Ελλάδα με αποστολή σε εσάς με courier με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...