Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Μαστιχόνερο ( μαρτυρία πελάτη)

Θέλοντας να μοιραστώ μαζί σας, την μαρτυρία μιας πελάτισσας του καταστήματος mastihashop του Βόλου (Κ.Καρτάλη 101 τηλ : 2421022557) σχετικά με την δράση του μαστιχόνερου στην στοματική κοιλότητα, όταν το χρησιμοποίησε μετά το βούρτσισμα των δοντιών της, σαν στοματικό διάλυμα, θα σας την μεταφέρω όπως  παρακάτω.
 Κατ΄ αρχήν ας γνωρίσουμε το μαστιχόνερο :Το μαστιχόνερο είναι φυσικά αρωματισμένο νερό το οποίο παραλαμβάνεται κατά την διαδικασία απόσταξης της μαστίχας Χίου. Περιέχει όλα τα υδατοδιαλυτά συστατικά της μαστίχας καθώς και μικρή ποσότητα μαστιχελαίου Χίου. (αιθέριο έλαιο μαστίχας)
Οι συνήθεις χρήσεις του μαστιχόνερου, όπως και πιο παλιά ίσως το έχω αναφέρει, είναι ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν λοσιόν καθαρισμού του προσώπου μας (όχι ξεβαφτικό), ειδικά το βράδυ, σαν στοματικό διάλυμα μετά το πλύσιμο των δοντιών μας, σαν ανακουφιστικό για συμπτώματα δυσπεψίας και τέλος σαν αρωματικό στην μαγειρική μας.
Η κυρία ....... αγόρασε το μαστιχόνερο για την χρήση σαν στοματικό διάλυμα , επειδή από την χρήση αρκετών φαρμάκων στην στοματική της κοιλότητα είχαν δημιουργηθεί πληγές και άφθρες και δυσκολεύονταν ακόμη και στο μάσημα της τροφής της . Μετά την χρησιμοποίησή του για μία εβδομάδα και ενώ συνέχιζε κανονικά να λαμβάνει τα φάρμακά της, παρουσιάστηκε θεαματική μείωση των πληγών στην στοματική της κοιλότητα. Μου το ανάφερε σχεδόν μην πιστεύοντας σε αυτά που μου έλεγε, και φυσικά το ξανά αγόρασε και υποσχέθηκε πως θα το κάνει διάσημο σε όλους τους γνωστούς της .
Εμείς από την μεριά μας χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό, όχι επειδή πουλήσαμε ένα μαστιχόνερο, αλλά επειδή η συγκεκριμένη κυρία διαπίστωσε τις ευεργετικές, ιαματικές δράσεις της μαστίχας Χίου και των παράγωγων της στο ίδιο της το στόμα.
Την ευχαριστούμε για την ενημέρωση της .     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...