Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2

Η Μαστίχα κάνει καλό στο...σεξ

   Ενδιαφέρον προκαλεί η νέα έρευνα για την ομαλή σεξουαλική ζωή. Για πρώτη φορά Έλληνες επιστήμονες συνδέουν την φυσική μαστίχα Χίου με την σεξουαλική υγεία.
  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η μαστίχα περιέχει ψευδάργυρο, συντελώντας με τον τρόπο αυτό στην καλή και ομαλή λειτουργεία του προστάτη "περιφεριακά" αιματώνοντας όσο πρέπει τα αιμοφόρα αγγεία. Οι άνδρες έχουν μια καλύτερη σεξουαλική ζώη, απλά μασώντας φυσική μαστίχα Χίου ή καταπίνοντας την σε μορφή τριμένης σκόνης ή καταναλόνοντας προϊόντα που περιέχουν φυσική μαστίχα.
  Επίσης η μαστίχα Χίου σε μορφή τσίχλας εξασφαλίζει δροσερή και ευχαριστη αναπνοή, θαυμάσια γεύση, στοματική υγιεινή. Σε μορφή καλλυντικού εξασφαλίζει όμορφο και απαλό δέρμα , στοιχεία που συντελούν στην σεξουαλικότητα.
  Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τους Θωμά Σαββίδη (Βιολόγος-Χημικός Αναπληρωτής Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιού Θεσσαλονίκης) και Θάνο Ασκητή (Νευρολόγος-Ψυχίατρος και Πρόεδρος του Ιστιτούτου Ψυχικής Σεξουαλικής Υγείας ) και δημοσιεύτηκε στο έγκριτο περιοδικό των Η.Π.Α ''Φαρμακευτική Βιολογία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...