Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κρέμα CC με Μαστιχέλαιο & εκχύλισμα kakadu SPF20

Από σήμερα στο κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Α.Γαζή 171 Γ , τηλ: 2421022557) θα βρείτε την καινούργια άφιξη σε καλλυντικά της εταιρίας μας σε συνεργασία με την frezyderm. 
Πρόκειται για επανορθωτική κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί make-up !!!
Περιέχει : Μαστιχέλαιο σε λιπόσωμα, Abyssinian Oil, εκχύλισμα kakadu plum, αρβουτίνη και υαλουρονικό οξύ.

Δράση : Ενυδατώνει, διορθώνει και εξομαλύνει το χρώμα του δέρματος και καλύπτει τις ατέλειες. Χαρίζει εξαιρετική φωτεινότητα και λάμψη στο πρόσωπο.
 Προσφέρει αντιοξειδωτική και λευκαντική δράση, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου .
Παρέχει αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία με SPF 20.

Χρήση : Εφαρμόστε μια ικανή ποσότητα στο πρόσωπο μία έως δύο φορές την ημέρα και με κυκλικές κινήσεις απλώστε την , ιδιαίτερα στα σημεία όπου υπάρχουν ατέλειες . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί make-up.

Πώληση λιανική και χονδρική και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier !!!!  

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Υγρό σαπούνι χεριών με Μαστιχέλαιο

Από σήμερα στο κατάστημα μας mastihashop του Βόλου ( Ανθ.Γαζή 171 Γ τηλ: 2421022557) θα βρείτε το εξαιρετικής ποιότητας , ειδικό για δερματικές παθήσεις χεριών , εκμεταλλευόμενο πλήρως τις θεραπευτικές  ιδιότητες της μαστίχας για το δέρμα,  Υγρό σαπούνι με Μαστιχέλαιο, σε συσκευασία αντλίας των 300 ml.
Περιέχει : Μαστιχέλαιο, σε λιπόσωμα , ευεργετικό μαστιχόνερο, και φυσικούς μαλακτικούς παράγοντες .
Δράση : Με ph φιλικό προς το δέρμα , καθαρίζει απαλά , ενώ περιποιείται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα χέρια , χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας .

Δοκιμάστε το και μόνο ευχάριστα συναισθήματα θα σας δημιουργηθούν !!

Πώληση λιανική , χονδρική και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier και ελάχιστη επιπλέον χρέωση

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Αποσμητικό με Μαστίχα & Χαμομήλι

Από σήμερα στο κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Ανθ. Γαζή 171 Γ , τηλ : 2421022557) θα βρείτε το Αποσμητικό σώματος σε μορφή Roll on Deodorant , με Μαστίχα και Χαμομήλι και φυσικά χωρίς Αλουμίνιο !!!
Περιέχει : Μαστιχέλαιο, φυσικό αντιμικροβιακό παράγοντα, φασκόμηλο, χαμομήλι , άμυλο !!!!

Δράση : Ειδικό μείγμα από 100% φυσικής προέλευσης δραστικά συστατικά , ελέγχει τους μικροοργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την διάσπαση του ιδρώτα σε δύσοσμες ουσίες , παρέχοντας 24 ωρη αποσμητική προστασία αποδεδειγμένη με in-vivo test    ( σε πραγματικές συνθήκες σε ανθρώπους ) . 
Το φασκόμηλο και το χαμομήλι προσφέρουν εξαιρετική αντιερεθιστική και καταπραϋντική δράση. 
Το άμυλο χωρίς αλουμίνιο διατηρεί την υγρασία και δίνει μια βελούδινη αίσθηση στο σώμα . Με ευχάριστο άρωμα που διαρκεί .


Χρήση : Εφαρμόστε ομοιόμορφα και αφήστε το μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει πρίν ντυθείτε . Μην εφαρμόζεται σε ερεθισμένη ή πληγωμένη επιδερμίδα . 

Εμπειρία !!!

Πώληση λιανική και χονδρική και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με courier και ελάχιστη επιπλέον επιβάρυνση .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...