Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τσάι Ολύμπου

Το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Ανθίμου Γαζή 171 Γ τηλ : 2421022557) είναι στην πολύ ευχάριστη θέση , να σας ανακοινώσει την νέα πολύ καλή συνεργασία με το ορεινό αγρόκτημα         << Ολύμπου Βότανα >> .


Μια συνεργασία που βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες της Ελληνικής γής, στο μεράκι των καλλιεργητών και στην προσπάθειά μας , να σας προσφέρουμε το καλύτερο , στις δυνατόν πιο χαμηλές τιμές .

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλη την γκάμα των καλλιεργούμενων σε μεγάλο υψόμετρο ( πάνω από τα 1000 μέτρα ) στο βουνό των Θεών , στον Όλυμπο και ειδικότερα
1) Τσάι Ολύμπου άγριο
2) Τσάι του βουνού από τον Ολυμπο
3) Μελισσόχορτο
4) Λουίζα
5) Χαμομήλι
6) Δάφνη
7) Ρίγανη
8) Βαλσαμόχορτο καθώς και πολλές μείξεις αυτών των Βοτάνων .

Πώληση λιανική και χονδρική και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με πολύ μικρή επιβάρυνση .   

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πολτός σκόρδου του Σεφ Βαγγέλη Δρίσκα


Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Ανθ.Γαζή 171 Γ τηλ. 2421022557) παρουσιάζεται η δημιουργία του Βαγγέλη Δρίσκα , που κάνει την νοστιμιά , γευστική εμπειρία .
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο Βαγγέλης Δρίσκας, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ και συγγραφέας μαγειρικής, δημιούργησε μετά από πολύχρονη έρευνα μία μοναδική συνταγή, ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά: τον πολτό σκόρδου! Ουσιαστικά πρόκειται για πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδου με ελαιόλαδο. Ο πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο του Βαγγέλη Δρίσκα είναι εύπεπτος, αρωματικός, με βαθιά νοστιμιά, έτοιμος για χρήση, χωρίς τη δυσάρεστη έντονη μυρωδιά του σκόρδου. Χρησιμοποιήστε τον όπως ακριβώς και το ωμό σκόρδο, υπολογίζοντας ότι ένα κουταλάκι του γλυκού πολτός σκόρδου αντιστοιχεί σε μία σκελίδα ωμού σκόρδου. Είναι ιδανικός σε συνταγές που απαιτείται μεγάλη ποσότητα σκόρδου(όπως τζατζίκι, σκορδαλιά, σκορδόψωμο), καθώς σας απαλάσσει από το χρονοβόρο καθάρισμα του σκόρδου. Απολαύστε τον πολτό σκόρδου σε σάλτσες για ζυμαρικά, σε dressing για σαλάτες, σε ντιπ με βάση το γιαούρτι, σε μαρινάδες για κρέας, ψάρι ή λαχανικά. Δώστε γεύση στον πουρέ πατάτας, στις ψητές πατάτες, στα ψητά λαχανικά, στα λαδερά μαγειρέματα. Μπορείτε να τον προσθέσετε για έξτρα γεύση σε μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, ρολό κιμά. Μην παραλείψετε να τον χρησιμοποιήσετε στο σοτάρισμα (σκέτο ή με κρεμμύδι) στην αρχή κάθε μαγειρέματος.

Συστατικα:

Σκόρδο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, ξίδι, ζάχαρη, αλάτι.

Πώληση χονδρική και λιανική από το κατάστημά μας και αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ελάχιστη επιπλέον χρέωση !!


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Νέο κατάστημα mastihashop στον Βόλο

Μετά από πολύ προσπάθεια , το νέο κατάστημα mastihashop του Βόλου , λειτουργεί και σας περιμένει στην νέα του διεύθυνση Ανθ.Γαζή 171 Γ με Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης του Βόλου .


Σας περιμένουμε , να μας πείτε τις εντυπώσεις σας !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...