Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Δημιουργία e-shop

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του mastihastories.

Μια αρκετά μεγάλη προσπάθεια , έχει λάβει χώρα όλο αυτόν τον καιρό της απουσίας μας και μάλλον ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε πως σε λίγες ημέρες ( μέχρι το τέλος Ιουνίου 2013) θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα ( e-shop) .

Με αυτό τον τρόπο , θα μπορούν όλοι όσοι εκτιμούν τα προϊόντα μας , να τα έχουν κοντά τους , ανεξαρτήτως τόπου διαμονής . 

Φυσικά το μαστιχάτο μας blog θα συνεχίσει να παρουσιάζει τα καινούργια προϊόντα και να ενημερώνει όλους τους φίλους του για τις ιδιότητες και χρήσεις της Φυσικής Μαστίχας Χίου .  


Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ευχές από το Μαστιχάτο blog

Το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) εύχεται σε όλους , Καλή Ανάσταση στις καρδιές και στην ψυχή μας .
Το Θείο πάθος και η λύτρωση της Ανάστασης του Κυρίου , να μας διδάξει όλους !!!!

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Face mist με Μαστιχόνερο

      Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ηλιοθεραπεία , καθώς και η καθημερινή έκθεση στον ήλιο είναι μια δοκιμασία για την επιδερμίδα και κυρίως για το πρόσωπο. Αφυδάτωση και ηλιακό έγκαυμα , είναι η συνηθέστερη και επιβλαβέστερη κατάσταση που αντιμετωπίζει η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας . 
      Απαραίτητη λοιπόν η χρησιμοποίηση ενός πολύς καλής ποιότητας αντηλιακού και η χρησιμοποίηση του νέου πολύ χρήσιμου (Face mist με Μαστιχόνερο) για την ενυδάτωση και εύχρηστου προϊόντος ( σε μορφή spray)  που από το κατάστημα mastihashop του Βόλου ( Κ.Καρτάλη 101 τηλ: 2421022557) σήμερα παρουσιάζεται .
Περιέχει : Μαστιχόνερο , υδατικό διάλυμα σε μορφή ατμού που πρεσάρετε μέσα στην Μαστίχα , στην διαδικασία εκχύλισης του Μαστιχελαίου*.  

* αιθέριο έλαιο το οποίο αποστάζεται από την μαστίχα, την πολύτιμη για τις αντιμικροβιακές  και επουλωτικές ιδιότητες της ρητίνη του Χιώτικου μαστιχόδεντρου . ( Pistacia lentiscus var chia).

Δράση : Το μαστιχόνερο  προσφέρει  στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται για να παραμείνει βελούδινη και ελαστική, ενώ τα συστατικά του προσφέρουν αντιμικροβιακή και λευκαντική δράση.

Χρήση : Ψεκάστε στο πρόσωπο και στο λαιμό σε περιόδους έκθεσης στον ήλιο .

   
DERMATOLOGICALLY TESTED 
PARABEN FREE
SILICONE FREE
MINERAL OIL FREE
PROPYLENE GLYGOL FREE
ETHANOLAMINE  FREE

(Η τιμή του προϊόντος είναι μια ευχάριστη έκπληξη και είναι αρκετά  μειωμένη από την προηγούμενη της έκδοση) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...